Weekwinnaar

Een grote eer is mij vandaag ten deel gevallen. Ik ben met mijn korte verhaal ‘Samen, tot de dood… (2)’ uitgeroepen tot weekwinnaar op de site van 120w! Met een overweldigend aantal hartjes, ik ben er nog stil van. Iedereen die mijn verhaal heeft gewaardeerd: DANK!

Een week lang sta ik op de homepage van de site vermeld als weekwinnaar. Een week lang mag ik mij onderdompelen in de roem en eer die bij het weekwinnaarschap horen. Daar ga ik vanzelfsprekend volop van genieten.

De vele hartjes stuur ik bij deze richting de wolk waarop twee lieve mensen heerlijk genieten van hun kopje koffie. Samen.

Schermafbeelding 2014-02-17 om 09.45.23


Blogs automatisch in je mailbox? Laat dan hier je mailadres achter:


 

 

Op rantsoen
Slechte huisvrouw

2 thoughts on “Weekwinnaar

 1. Dag Nienke,

  Leuk je gister te ontmoeten, natuurlijk meteen even een blik op je website geworpen.
  Leuk om je winnende verhaal te lezen, mooi en knap geschreven!

  We zien elkaar vast nog eens,
  Anne Sollie

 2. Dank je, Anne. Zeker van jou, Neerlandicus en collega-tekstschrijver, een compliment om trots op te zijn!

  Ik spreek je ongetwijfeld snel weer.

  Groet, Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *