120 woorden

120wEr wordt veel te veel geschreven en daardoor veel te weinig gelezen. Weg met de breedsprakigheid. 120 woorden is echt meer dan genoeg.

Dat is het motto van 120w.nl, een website waar iedereen korte verhalen kan lezen en plaatsen met een maximale lengte van… jawel, 120 woorden. Het leek mij een mooie uitdaging om iets te vertellen met weinig woorden. En het is me gelukt! De eerste twee artikelen van mijn hand zijn ondertussen gepubliceerd. Lezen? Je vindt ze op mijn schrijverspagina.

Vind jij het ook leuk om (korte) verhalen te schrijven? Plaats dan gerust ook jouw hersenspinsels op 120w.nl. En als je wilt weten hoe lang een artikel van 120 woorden is? Nou, je hebt er net een gelezen.

 


Blogs automatisch in je mailbox? Laat dan hier je mailadres achter:


 

 

Schuldig
Breien

2 thoughts on “120 woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *